Dagworkshops

Dagdeelworkshops

Zin gekregen om zelf eens aan de slag te gaan met taart en marsepein? Dat kan! Hiernaast vind je de workshops die gevolgd kunnen worden bij Taart van Nel.

Het aanbod van workshops wordt regelmatig aangepast, dus kom gerust nog eens kijken! Bovendien behoort een workshop op maat ook tot de opties.

 

Locatie:

De workshops worden gegeven op mijn huisadres in Castricum. In overleg kan een andere locatie gekozen worden. Ook kan ik de workshop geven bij één van de deelnemers thuis, mits de afstand niet groter dan 10 km is.

 

 

 

 

Op alle workshops zijn voorwaarden van toepassing.

Workshop met groep:

Alle aangeboden workshops kunnen als groep geboekt worden. De groep dient uit minimaal 4 personen te bestaan. Het maximum aantal is afhankelijk van de gekozen workshop.

Een heel andere workshop is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan met z'n allen een stapeltaart maken. Leuk idee voor een vriendinnen- of vrijgezellendag!

 

Individueel inschrijven:

Op dit moment zijn er geen workshops met individuele inschrijving. Voor alle workshops kan wel als groep worden ingeschreven.

 

Meer informatie en reserveren:

Voor vragen en/of reserveringen kunt u het contactformulier gebruiken. Kijk om teleurstelling te voorkomen eerst in de agenda of de gewenste datum beschikbaar is.

Workshops

Taarten

Formaten

Stapeltaarten

Vullingen

Bestellen

Bruidstaarten

Ontwerp

Bruidsproeverij

Bestellen

Workshops

Dagworkshops

Dagdeelworkshops

Inschrijven

Foto Galerij

Taarten

Stapeltaarten

Bruidstaarten

Contact

Nel Lips-Bregman

T. 0251 654 012

E. info@taartvannel.nl

Voorwaarden