Bruids

Proeverij

Voor de proeverij maak ik drie taartjes met verschillende vullingen en in verschillende stijlen. Deze vullingen en stijlen mogen jullie zelf aangeven. Tijdens de proeverij maken we samen het ontwerp voor jullie taart. Een kopie van het ontwerp en wat overblijft van de taartjes nemen jullie mee naar huis.

Alleen het ontwerp bespreken zonder taartjes voor te proeven kan uiteraard ook.

 

Kosten bespreking:  € 15,00

Kosten bruidsproeverij:  € 50,00

 

Beiden zijn inclusief koffie, thee of frisdrank.

Kies jullie favoriete

      smaak en stijl...

     Alvast een voorproefje

            op een bijzondere dag!

Exclusief bij Taart van Nel

Een persoonlijk bruidspaartje voor bovenop de taart. Aan de hand van foto’s maak ik bruid en bruidegom zo goed mogelijk na in fondant. Jurk van de bruid, pak van de gom, kapsels van beiden tot en met de kleur van de ogen. Het bruidspaartje kan na de bruiloft nog heel lang bewaard worden.

Een aantal voorbeelden van paartjes vind je in de fotogalerij.

 

Kosten geboetseerd bruidspaartje:

vanaf € 50,00

 

Afspraak maken

Een afspraak voor een bespreking en/of proeverij kan gemaakt worden op de pagina Bestellen, onder het kopje Ik wil een taart bestellen.

 

De kleine lettertjes…

In de voorwaarden vind je meer info met betrekking tot bestellen en bezorgen van  bruidstaarten.

 

 

Op alle bruidstaarten zijn voorwaarden van toepassing.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Natuurlijk zoeken jullie voor deze dag de perfecte bruidstaart, Taart van Nel kan daarvoor zorgen. Tijdens een bespreking of proeverij maken we samen een ontwerp geheel naar jullie wens en smaak. Elke vorm en stijl is hierbij mogelijk, zolang de zwaartekracht het toelaat!

 

De smaak

De basis van de taart is een biscuitbodem. Dit is een luchtige cake op basis van bloem, suiker en eieren. Deze bodem is ook verkrijgbaar in een chocoladevariant.

Alle beschikbare vullingen vind je op de pagina “Taarten”. Voor bruidstaarten worden in principe geen vullingen op basis van room gebruikt, omdat deze buiten de koeling niet lang houdbaar zijn.

Liever even voorproeven? Maak dan een afspraak voor een bruidsproeverij. Meer info over de proeverij verder op deze pagina.

 

Het ontwerp

Inmiddels heb ik al heel wat bruidstaarten gemaakt. Een selectie hiervan is te bekijken in de fotoblog. Staat jullie stijl of wens er niet bij? Geen probleem, dan ontwerpen we die gewoon samen. Graag zelfs, want het is altijd leuker om iets heel nieuws te maken!

Bruidstaarten

Taarten

Formaten

Stapeltaarten

Vullingen

Bestellen

Bruidstaarten

Ontwerp

Bruidsproeverij

Bestellen

Workshops

Dagworkshops

Dagdeelworkshops

Inschrijven

Foto Galerij

Taarten

Stapeltaarten

Bruidstaarten

Contact

Nel Lips-Bregman

T. 0251 654 012

E. info@taartvannel.nl

Voorwaarden